Αυτοεξυπηρέτηση συμμετεχόντων: επεξεργασία, μεταφορά ή αλλαγή απόστασης
Αφήστε τους συμμετέχοντες να διορθώνουν μόνοι τους τα στοιχεία τους, να μεταφέρουν τη συμμετοχή τους ή να αλλάζουν απόσταση, χωρίς να επικοινωνούν μαζί σας.
Η αυτοεξυπηρέτηση ρυθμίζεται ανά απόσταση. Υπάρχουν τρεις επιλογές:
- Επεξεργασία Εγγραφής: οι συμμετέχοντες ενημερώνουν μόνοι τους τα στοιχεία τους, για παράδειγμα τηλέφωνο, σύλλογο ή κατηγορία.
- Μεταφορά Εγγραφής: οι συμμετέχοντες μεταβιβάζουν τη συμμετοχή τους σε άλλο άτομο.
- Αλλαγή απόστασης (νέο): οι συμμετέχοντες αλλάζουν σε άλλη απόσταση του ίδιου αγώνα.
Ενεργοποίηση αυτοεξυπηρέτησης
1. Στο Pace Admin, ανοίξτε τον αγώνα σας. Στις Αποστάσεις, κάντε κλικ στο ••• της απόστασης και επιλέξτε Επεξεργασία.
2. Μεταβείτε στις Πρόσθετες επιλογές και ενεργοποιήστε τις Υπηρεσίες Αυτοεξυπηρέτησης. Ένα νέο βήμα, Αυτοεξυπηρέτηση, εμφανίζεται στη λίστα με τα βήματα.

3. Ανοίξτε την Αυτοεξυπηρέτηση και ενεργοποιήστε τις επιλογές που θέλετε να προσφέρετε.

Επεξεργασία Εγγραφής
Ενεργοποιήστε την Επεξεργασία Εγγραφής και ορίστε Από Ημερομηνία και Έως Ημερομηνία, την περίοδο κατά την οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν αλλαγές. Μπορούν να αλλάξουν τα προσωπικά τους στοιχεία, αλλά όχι τα προσαρμοσμένα πεδία.
Μεταφορά Εγγραφής
Ενεργοποιήστε τη Μεταφορά Εγγραφής, ορίστε Από Ημερομηνία και Έως Ημερομηνία και προσθέστε Τέλος Μεταφοράς αν θέλετε να χρεώσετε (0 = δωρεάν).
Αλλαγή απόστασης
1. Ενεργοποιήστε την Αλλαγή απόστασης.
2. Ορίστε Από Ημερομηνία και Έως Ημερομηνία. Εκτός αυτής της περιόδου οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να αλλάξουν απόσταση.
3. Ορίστε το Τέλος αλλαγής απόστασης. Είναι σταθερό τέλος, ανεξάρτητα από την απόσταση στην οποία μεταφέρεται ο συμμετέχων. Βάλτε 0 για δωρεάν αλλαγή.
4. Στο Αποστάσεις στις οποίες μπορούν να μεταφερθούν οι συμμετέχοντες, επιλέξτε:
- Να επιτρέπονται όλες οι διαθέσιμες αποστάσεις: οποιαδήποτε απόσταση του αγώνα έχει ακόμη θέσεις.
- Μόνο οι αποστάσεις που επιλέγω: επιλέξτε τις αποστάσεις από τη λίστα.

Αποθήκευση
Κάντε κλικ στο Αποθήκευση & Έξοδος. Έτοιμο! Οι συμμετέχοντες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τις επιλογές που ενεργοποιήσατε, μέσα στις ημερομηνίες που ορίσατε.