Edit Registration - för Arrangörer

För att låta dina deltagare göra ändringar i sina anmälningar (till exempel byta klass, telefonnummer, klubb eller något annat som kan ha blivit fel), måste du aktivera denna tjänst i Distansinställningarna i SuperAdmin.

Först och främst behöver du öppna inställningarna för den distans du vill ska kunna använda tjänsten. I steget "Tillägg" behöver du aktivera "Självtjänster":

Ett nytt steg kommer bli synligt i kolumnen till vänster - Självtjänster:

I avsnittet Självtjänster kan du aktivera både "Edit Registration" och "Överföringsregistrering" (läs mer om Överföringsregistrering här).

När tjänsten är aktiverad kommer deltagarna kunna använda den för att göra ändringar i sina anmälningar gjorda till denna distans.

Observera att denna funktion endast är tillgänglig för Single Distances.

Du kan ställa in specifika datum för funktionen i fälten "Time from" och "Time to", eller lämna datumfälten tomma. Om fälten lämnas tomma kommer användaren inte att ha några begränsningar för användningen av funktionen.

Om du duplicerar en distans eller ett lopp, dupliceras även denna inställning.

Fält som är tillgängliga för redigering:
Vågor
Klasser
Stafetter
Kön
Födelsedatum
Nationalitet
Telefon
Gatuadress
Postnummer
Stad
Land
Klubb
Nödtelefon
Nödkontakt
Skostorlek
Tröjstorlek
Företag
Swimrun ID
Lag (team)
Gratis anpassade fält

Fält som inte är tillgängliga för redigering:
E-post
Förnamn
Efternamn
Betalda anpassade fält

Anpassade fält:
Text, Datum, Tid - är alltid redigerbara
Kryssruta, rullgardinsmeny, radioknapp och extrafunktioner - kan endast redigeras om det finns gratis/inga betalalternativ.