Skapa och redigera Rabattkoder

I den här artikeln kommer du att få lära dig hur du skapar och redigerar rabattkoder

Såhär skapar du kupongkoder

1. Publicera ditt event
  2. Skapa rabattkoder
  3. Redigera rabattkoder
  4. Information om rabattkoder

Publicera ditt event

Först och främst, se till att loppet du vill skapa rabattkoder till är publicerat:

Skapa rabattkoder

1. I menyn till vänster, hitta och klicka på fliken "Coupons/kuponger"
  2. Klicka på "+ Coupon/+ Kupong" i det övre högra hörnet och fyll i den begärda informationen och allt som ska gälla för din kupong.
  3. Spara

Redigera rabattkoder

1. I menyn till vänster, hitta och klicka på fliken "Coupons/kuponger"
  2. Klicka på de 3 punkterna till vänster om rabattkod du vill redigera och klicka sen på "edit coupon/redigera kupong"
  3. Redigera de fält du vill redigera
  4. Spara

Information om rabattkoder

För att se all information om dina olika koder, gå till rabattkodsinställningarna. Genom att trycka på en av koderna kommer all användningsinformation att hittas där. Det är också möjligt att ladda ner informationen genom att trycka på Excel-symbolen.