1. Hem
  2. Redigera & Uppdatera

Deltagarnas kvitton

Här får du lära dig hur du hittar och laddar ner deltagarnas kvitton som PDFer

För varje beställning som görs från RaceID-plattformen skapas ett kvitto som skickas via e-postbekräftelse till den registrerade deltagaren, men det sparas även och lagras i beställningslistan för dig som Race Arrangör att ladda ner. Så här hittar du kvittot om dina deltagare ber om det från dig;
  1. Gå till "ordrar" i adminmenyn
  2. Sök upp deltagaren vars kvitto du vill hitta. Du kan enklast söka på beställnings-ID, e-post eller scrolla till rätt datum
  3. Scrolla till höger, i sista kolumnen ser du "kvitto" och en gul symbol att klicka på för nedladdning.
  4. Gjort.