RaceID Public API

Anslut till RaceIDs offentliga API och få datan du vill ha, när du vill ha den

RaceIDs offentliga API ger dig som lopparrangör, TimeKeeper, eller annan partner möjligheten att få tillgång till den data du vill ha när du vill ha den.

Hämta lopp och distansinställningar, deltagare och lag data och/eller resultat.

Den fulla dokumentationen för RaceID offentliga API kan du hitta här.

Var vänlig kontakta organizer@raceid.com för att lära dig med om API och för att få en anslutningsnyckel.