1. Hem
  2. Redigera & Uppdatera

Lägg till deltagare

I den här artikeln lär du dig hur man går till väga för att lägga till deltagare och lag till dina event och distanser.

Det kan finnas många anledningar till att du som tävlingsarrangör manuellt vill lägga till deltagare till ditt evenemang. I RaceID SuperAdmin har du tre olika alternativ för hur du lägger till racers till ditt event.

1. Lägg till Racer utan push-betalning
  2. Lägg till Racer med push-betalning
  3. Excel-import av deltagare (under utveckling)

I den här artikeln kommer vi att gå igenom hur man lägger till deltagare utan push-betalning.

Lägg till Racer manuellt utan push-betalning

1. Gå till evenemanget du vill lägga till en deltagare till

2. Välj den distans du vill lägga till deltagare till

3. Startlistan visas för distansen, i det övre högra hörnet finns en gul knapp med texten "+ Deltagare"

4. Ett popup-fönster visas, ange de obligatoriska fälten - börja med e-postadressen. Om deltagaren redan har en RaceID-profil kommer de andra fälten att vara förifyllda med personlig information från RaceID-profilen.

5. Spara.

6. Klart, deltagaren är tillagd i startlistan. Om du vill lägga till mer information eller ändra info dubbelklicka på fälten som du vill lägga till eller redigera. En fullständig artikel om hur du uppdaterar och redigerar deltagarinformation finns här.