1. Hem
  2. Redigera & Uppdatera

Hur du laddar upp en startlista från Excel in i Super Admin

Ifall du redan har en lista med deltagare som du vill ladda upp i ditt event så går det att göra direct från en Excel fil.

Ibland behöver du bara lägga till en eller ett fåtal deltagare manuellt, vilket du kan göra direkt i systemet så här.

Men om du redan har en fullständig lista över deltagare kan du enkelt ladda upp den till vårt system.

För att göra detta är det mycket viktigt att formatet är exakt detsamma som mallformatet som du också kan ladda ner från startlistsidan i Admin.

Så dessa är stegen att följa:

1. Ladda ner mallformatet som du måste använda
  2. Lägg till informationen om dina deltagare i varje kolumn och se till att du inte ändrar rubrikerna.
  3. Spara din mallfil och tryck på IMPORTERA i Admin. Välj din uppdaterade mall så läggs dina deltagare till i startlistan.