Överföra registrering: genomgång för arrangörer

Här går vi igenom hur du aktiverar och bestämmer kostnad för att överföra registrering mellan deltagare

Med funktionen "transfer registration/överföra registrering" kan du som racearrangör tillåta dina deltagare att överföra sin registrering från en deltagare till en annan genom att använda funktionen i RaceID-profilen.

För tillfället är funktionen tillgänglig för "singel distanser".

Hur man aktiverar överföringsregistrering

1. Gå till ditt evenemang och gå till inställningar för den sträcka du vill aktivera registreringsöverföring för.
  2. Gå till steg 3 "tillägg" och slå på "self-service/självtjänst". "Self-Service/självtjänst" visas då i menyn till vänster. Klicka på steget "Self-Service/självtjänst".
  3. Slå på registreringsöverföring och ställ in tidsramen för när registreringsöverföring ska aktiveras för din distans och ställ in en avgift för vad det ska kosta för deltagare att använda funktionen.
  4. Klicka på spara. Klar!