Uppdatera er bankinformation för utbetalningar i Admin

För att säkerställa att intäkterna för ert/era evenemang betalas ut korrekt och till rätt konto ber vi dig vänligen att fylla i denna information i RaceID SuperAdmin

För att göra detta, börja med att gå till avsnittet Race Assistants i menyn till vänster. Om du har mer än en system user, välj den som är kopplad till ditt Organizer-konto.

Klicka på pennan i den översta sektionen, Kontoinformation

Scrolla ner och se till att du har uppdaterat avsnittet Contact Information först.

I avsnittet Valutainställningar börjar du med att välja din valuta.

När du har valt din valuta kommer avsnittet Currency Settings att synas.

Uppdatera alla bankuppgifter och spara.