1. Hem
  2. Redigera & Uppdatera

Uppdatera BIB nummer/nummerlapp

I den här artikeln får du lära dig hur du uppdaterar nummerlapparna i din startlista

När du öppnar registreringen till ditt lopp på RaceID får dina deltagare automatiskt ett nummerlappsnummer, detta nummer börjar som standard från 1 och går sedan uppåt. Detta kan självklart ändras och hanteras av dig i RaceID SuperAdmin för att ge de nummerlappsnummer du vill ha till dina deltagare.

1. Gå till evenemanget du vill uppdatera nummerlapparna för
  2. Välj den distans som du vill uppdatera nummerlapparna för
  3. Startlistan visas, dubbelklicka på nummerlappen som du vill redigera.
  4. Textfältet blir redigerbart, skriv det nummerlappsnummer du vill uppdatera till.
  5. Klicka någon annanstans på skärmen.
  6. Klart, nummerlappen sparas.

OBS! RaceID arbetar på en utökad funktion för att ställa in nummerlappsnummer, om du vill återställa en nummerlappsserie för en hel distans eller klass, kontakta oss på organizer@raceid.com så hjälper vi dig.