1. Hem
  2. Redigera & Uppdatera

Radera deltagare

I den här artikeln får du lära dig hur man raderar deltagare och lag från dina event och distanser.

I RaceID SuperAdmin kan du enkelt radera en deltagare från startlistan.
  1. Gå till evenemanget du vill ta bort en deltagare från.
  2. Välj det avstånd du vill ta bort en deltagare från.
    1. För en enskild deltagare: tryck på de tre prickarna framför namnet (i avsnittet "Action"), och tryck på "Radera racer" så raderas racern.
    2. För ett helt lag: tryck på papperskorgen framför lagnamnet (i avsnittet "Action"), och hela laget kommer att raderas.
  3. Klart, deltagaren/laget raderas från startlistan. Om du vill lära dig hur du lägger till deltagare klickar du här och om du vill lära dig hur du uppdaterar eller redigerar deltagarinformation klickar du här.

Kolla in videoguiderna nedan: