Registreringslänk för mitt lopp

I den här artikeln visar vi hur du publicerar och hittar registreringslänken till ditt lopp

Via RaceID SuperAdmin kommer du enkelt åt din registreringslänk till ditt lopp. Du går helt enkelt till
  1. Fliken "lopp" i menyn till vänster
  2. Klicka på loppet du vill ha registreringslänken till
  3. Se till att den är publicerad och med registreringen aktiv.
  4. Klicka på "Race Preview" knappen så kommer din tävlingssida att visas på RaceID
  5. Kopiera URL:en i webbläsaren så har du din registreringslänk att dela på din hemsida, sociala medier och andra kanaler.
  6. Klar!