1. Hem
  2. FAQ och artiklar för deltagare

Registrera resultat för ett virtuellt lopp

Såhär registrerar du resultat för virtuella lopp på RaceID

1.  Logga in på din RaceID profil. Du måste vara inloggad med samma epost som du använde vid registreringen till loppet.
  2. Navigera till "mina resultat" och klicka på "virtuella lopp".
  3. Klicka på "Logga Resultat" för loppet du vill registrera resultat till
  4. Lägg in ditt önskade resultat enligt formuläret. Du kan också välja att klistra in en länk från valfri klocka/app. (t.ex. Strava/Runkeeper/Endomondo)
  5. Klicka på Spara
  6. För att redigera eller lägga till ytterligare resultat för kumulativa virtuella lopp
  7. Nu är du klar och resultatet syns publikt på loppets resultatsida på RaceID.com