1. Hem
  2. Redigera & Uppdatera

Redigera/Uppdatera deltagardata och registrering i startlistor

I den här artikeln går vi igenom hur du uppdaterar deltagarnas personliga information i startlistan.

Det finns många anledningar till varför du som tävlingsarrangör kan behöva redigera eller uppdatera data för dina registrerade deltagare i startlistan. Du kan enkelt göra det i SuperAdmin så här;

1. Gå till evenemanget där du vill redigera en deltagarens personliga information
  2. Välj den sträcka som deltagaren är registrerad på
  3. Startlistan visas, dubbelklicka på fältet som du vill redigera.
  4. Fältet blir redigerbart, skriv in det som ska ändras.
  5. Klicka någon annanstans på skärmen.
  6. Klar, redigeringen sparas.