1. Hem
  2. Redigera & Uppdatera

Lägg till deltagare via push-betalning

I den här artikeln lär du dig hur man går till väga för att lägga till deltagare och lag via push-betalnings metoden till dina event och distanser.

Det kan finnas många anledningar till att du som tävlingsarrangör manuellt vill lägga till deltagare till ditt evenemang. I RaceID SuperAdmin har du tre olika alternativ för hur du lägger till racers till ditt event.

1. Lägg till Racer utan push-betalning
  2. Lägg till Racer med push-betalning
  3. Excel-import av deltagare (under utveckling)

I den här artikeln kommer vi att gå igenom hur man lägger till deltagare med push-betalning.

Lägg till Racer med push-betalning

1. Gå till evenemanget du vill lägga till en deltagare till
  2. Välj den distans du vill lägga till deltagare till
  3. Startlistan visas för distansen, i det övre högra hörnet finns en gul knapp med texten "+ Deltagare"
  4. Ett popup-fönster visas, ange de obligatoriska fälten - börja med e-postadressen. Om deltagaren redan har en RaceID-profil kommer de andra fälten att vara förifyllda med personlig information från RaceID-profilen.
  5. Kryssa i rutan "Skicka en betalningslänk till denna e-post"
  6. Spara.
  7. Ett e-postmeddelande med personlig anmälan och betalningslänk skickas till deltagaren. Deltagaren måste bekräfta och betala sin registrering innan en "färdig status" visas för deltagaren i startlistan.
  8. Klart, om du vill lägga till mer information eller ändra info dubbelklicka på fälten som du vill lägga till i eller redigera. En fullständig artikel om hur du uppdaterar och redigerar deltagarinformation finns här.