1. Hem
  2. Loppdagen, Tidtagning & Resultat

Lägg in resultat för virtuella lopp

I den här artikeln visar vi hur man manuellt lägger till resultat i RaceID Organizer Admin för virtuella lopp.

1. Logga in på ditt administratörskonto på www.admin.raceid.com. Dina kontouppgifter kommer att skickas till dig från din kontaktperson på RaceID och kan uppdateras av dig i RaceID Admin.
  2. Gå till ett av dina event i listan på startskärmen där du manuellt vill lägga till resultat för en eller flera av dina deltagare
  3. Gå till distansen du vill lägga till resultat manuellt på
  4. Klicka på fliken "Resultat".
  5. Klicka på "Lägg till resultat" i menyn och välj den eller de deltagare du vill lägga till resultat för. Mata in deras resultat och aktivitetslänk.
  6. Spara.

Observera att du inte kan lägga till resultat från kumulativa virtuella lopp manuellt. Dessa resultat måste läggas till av deltagaren i deras RaceID-profil. Här är en guide om hur de kan göra det.

Klicka på bilden nedan för att få detaljerade instruktioner i videon om hur man manuellt lägger till resultat för virtuella lopp i RaceID Organizer Admin.