1. Hem
  2. Redigera & Uppdatera

Duplicera Event & Distans

I den här artikeln visar vi hur du kan duplicera hela event och distanser. Kopian kan antingen inkludera eller exkludera registrerade deltagare.

Hoppa direkt till:

1. Steg för steg guide
  2. Video guide

Introduktion till duplicering av Event & Distans

I RaceID SuperAdmin är det möjligt för dig som tävlingsarrangör att duplicera ditt evenemang eller distanser inom ditt evenemang.

Den här funktionen är perfekt när du har varit kund hos RaceID i ett år och vill duplicera ditt lopp för nästa år. Den funkar också utmärkt om du har ett lopp med många distanser och vill duplicera distansen med alla dess inställningar inom ett av dina evenemang.

Om du redan har registrerade deltagare och av någon anledning vill inkludera alla dem i det duplicerade eventet och distansen kan du välja att inkludera dem.

Steg för steg guide

1. Gå till lopp
  2. Klicka på eventet du vill duplicera
  3. a) Klicka på inställningar i det övre högra hörnet för eventet
    b) Klicka på den lilla inställningsknappen för varje avstånd
  4. a) Välj "Duplicera" och välj om du vill inkludera deltagare i det duplicerade evenemanget eller inte.
    b) Välj "Duplicera distans" och välj om du vill inkludera deltagare i det duplicerade evenemanget eller inte.
  5. Spara.
  6. Redigera ditt duplicerade event genom att klicka på redigera-knappen.

Glöm inte att gå igenom alla inställningar för ditt duplicerade event eller distans. T.ex. registreringsperiod, datum för event/distans, priser och inställningar som alla kopierats över från det gamla evenemanget. Om du vill duplicera ditt evenemang/distans för ett nytt år,  dubbelkolla alla dessa inställningar för att undvika fel senare när du vill öppna evenemanget för offentliga registreringar.

Video Guide