Hur lägger jag till en bild till min loppsida?

För att skapa en inbjudande loppsida rekommenderar vi att lägga till en bild från ert lopp. Välj en bild som representerar ert lopp och skapar intresse för loppet!

1. Gå till "Redigera Lopp" (den stora gula knappen i övre högra hörnet i SuperAdmin)

2. Scrolla ner i inställningarna för loppinställningarna.

3. Klicka på "ladda upp bild" och välj bilden från din dator (tillåtna format är JPG och PNG). Det optimala förhållandet är 16:9 (553x311px) men du kan beskära bilden efter att ha valt den bild du vill ha.

4. Beskär bilden till rätt format, acceptera villkoren och spara!