Hur kan jag skicka vidare våra deltagare direkt till vår anmälningssida?

För att länka till er anmälningssida direkt från er hemsida, gör såhär:

När ert event är godkänt och publicerat (Hur du öppnar registreringen) blir en ny knapp synlig i Admin, som tar dig direkt till er anmälningssida på raceid.com:

Genom att klicka på den kommer du till er anmälningssida. För att länka till denna på er hemsida, kopiera adressen i din webläsare och klistra in den där ni vill skicka deltagarna vidare till anmälan.