1. Hem
  2. Redigera & Uppdatera

Hur kan jag lägga till en bild på min evenemangssida?

För att skapa en mer levande och välkomnande registreringssida rekommenderar vi dig alltid att ladda upp en bild. Detta görs helt enkelt i händelseinställningarna i SuperAdmin.

1. Gå till evenemangsinställningarna (översta högra hörnet i SuperAdmin)

2. Gå till avsnittet Basic Information.

3. Klicka på "ladda upp loppbild" och välj bilden från din dator (tillåtna format är JPG och PNG). Den optimala storleken är 16:9 (553x311px), men du kan beskära bilden efter du har valt vilken bild du vill ha.

4. Beskär bilden till rätt format, acceptera villkoren och spara!