Hur du öppnar registreringen

När ditt event är skapat och godkänt av RaceID är det dags att publicera det och öppna registreringen i SuperAdmin. Såhär gör du det!

Det är väldigt enkelt att öppna registreringen för ett godkänt event, följ stegen nedan.

1. Gå till startsidan för ditt event i SuperAdmin. Den ska se ut såhär:

2. För att publicera loppet på RaceID.com, klicka på "inte publicerad" och för att öppna registreringen, slå på knappen "open registration". Din sida ska se ut såhär:

Skärmavbild 2023-06-29 kl. 09.05.10

För att komma direkt till er anmälningssida på RaceID.com är det bara att klicka på "race preview" längst upp på sidan.

Om registreringsperioden redan är igång kommer registreringen att öppnas direkt. Om datumet är satt längre fram i tiden kommer registreringen att öppnas automatiskt vid det angivna datumet, även om knappen är aktiverad redan nu.