1. Hem
  2. Kommunikation & Meddelanden

Hur du skickar meddelande (e-post/push-meddelanden) till dina deltagare

Om du behöver informera alla deltagare om något kan du skicka ett massutskick (e-post & push-meddelanden) från RaceID Timing App

I RaceID Timing App kan du skapa både massmail och push-meddelanden till alla deltagare samtidigt.

Steg för steg:
  1. Ladda ner RaceID Timing App från AppStore (gul och svart logga).
  2. Logga in med ditt Admin användarnamn och lösenord.
  3. Längst ned till höger på skärmen finns en knapp som heter "messages"/"meddelanden".
  4. Tryck på "+" så kan du skapa ditt meddelande.
  5. Under "Recipient Data"/"Mottagare Data" väljer du aktuellt lopp.
  6. Under "Option of Sending"/"Sändningsalternativ" väljer du om du vill skicka ett push-meddelanden/e-post eller både och.
  7. Tryck på skicka. Du kan också schemalägga en tid för senare om du vill skicka meddelandet senare.

Se den här videon för en virtuell guide: