1. Hem
  2. Redigera & Uppdatera

Flytta deltagare mellan distanser

I den här artikeln får du lära dig hur du flyttar deltagare mellan distanser inom ett event men även mellan olika event.

Om ditt evenemang erbjuder mer än en distans kommer du som tävlingsarrangör med största sannolikhet att få frågan från en eller flera av dina anmälda deltagare: "Kan jag ändra distans?" Ditt svar kommer förmodligen att bli ja, så här är en guide för hur du kan flytta deltagare mellan distanser i RaceID SuperAdmin.

1. Gå till evenemanget du vill flytta deltagare mellan distanserna i
  2. Välj den distans som deltagaren är registrerad på
  3. Kopiera deltagarens e-postadress
  4. Gå till distansen som deltagaren ska flyttas till och klicka på " + Racer" i det övre högra hörnet
  5. Lägg till deltagare till den distansen. För en detaljerad guide om detta steg, se denna artikel här.

OBS! Om du har anpassad fältinformation som ska flyttas med deltagaren från den gamla distansen till den nya distansen är det viktigt att du lägger till denna information för varje anpassat fält i SuperAdmins startlista efter att du har lagt till deltagaren på den nya distansen.
  6. Gå tillbaka till distansen som deltagaren ska flyttas från.
  7. Klicka på inställningsknappen (3 prickar till vänster) och välj "Ta bort deltagare".
  8. Klart, deltagaren har flyttats till den nya distansen och raderats från den gamla.