1. Hem
  2. Loppdagen, Tidtagning & Resultat

Användning av RaceID TimingApp – skapa ditt evenemang i Admin

Om du använder vår tidtagningsapp utan att ta registreringar i vårt system behöver du ändå börja med att skapa ett event i Admin så att du kan lägga till dina deltagare. Detta är proceduren att följa för ett TimingApp-lopp:

Inloggningsuppgifter till Demolopp

Först och främst, om du vill prova och ta en titt på tidtagningsappen innan du bestämmer dig för om den passar dig, kan du logga in på vårt demolopp. Vi har alla olika starttyper uppsatta så prova gärna så mycket du vill.

Börja med att ladda ner appen i App Store eller Play Store.

För att logga in, använd följande:

Username: test.demolopp@raceid.com

Password: race123

Användarguide för tidtagningsappen

Du hittar vår kompletta guide för tidtagningsappen här.

Skapa arrangörskonto

När du har bestämt dig för att använda appen måste du förbereda ditt evenemang i Admin. Börja med att skapa ett arrangörskonto, här.

Introduktion av Admin

Läs igenom vår introduktion och genomgång av Admin, här

Uppdatera Era Bankuppgifter

Se till att era betalningsuppgifter är korrekt ifyllda, här

Skapa Ditt Event

Nästa steg är att skapa ett nytt event i Admin. Även om du endast kommer att använda appen och inte ta registreringar i vårt system så behöver du välja "Nytt lopp med RaceID-registrering".

Skärmavbild 2024-02-27 kl. 11.06.23

Såhär skapar du ett nytt event och en ny distans. Du kan även lägga till olika klasser till dina distanser, såhär.

När du har skapat ditt event behöver du skicka det till oss för godkännande.

Importera dina deltagare

För att lägga till dina deltagare kan du antingen mata in dem manuellt eller importera din startlista som en excelfil:

​Förbered Dig inför Loppdagen

​Sist men inte minst, se till att kolla in den här delen av tidtagningsappguiden för att förbereda dig för din tävlingsdag: