Allmän introduktion & genomgång till SuperAdmin

Den här artikeln ger dig en snabb introduktion till RaceID SuperAdmin

Support

För att hitta vår FAQ och kunskapsbas, klicka här. RaceID Knowledge Base är vårt bibliotek med information, artiklar, guider och filmer som hjälper dig att svara på alla frågor du kan stöta på innan, under eller efter att du organiserar ett lopp på vår plattform.

Om du inte kan hitta svaren du letar efter i hjälpcentret, vänligen kontakta oss på organizer@raceid.com.

Logga in

När du har fått dina inloggningsuppgifter, gå till vår Super Admin-webbsida.

Detta är baksidan av din sista registreringssida, där du redigerar alla inställningar för loppet, information, bilder, datum, registreringsfält etc.

Om du har glömt ditt lösenord kan du beställa ett nytt via inloggningen, eller direkt här.

Se till att du använder samma e-postadress som är registrerad på ditt konto.

På huvudsidan kommer du att ha en meny till vänster med följande rubriker:

Dessa är alla viktiga för att du ska lära dig hur du orienterar dig i Admin, och de har olika funktioner.

Orders

I den här sektionen hittar du alla dina beställningar från alla deltagare, inte bara för i år utan även för tidigare evenemang.

Du hittar viktig information om deltagarna som ordernummer, köpdatum, för vilket avstånd och evenemang, mailadress, pris, status på betalning och kvitto. Det är också här du kan ladda ner deltagarkvitton.

Om du vill filtrera dina registreringar kan du göra detta genom att klicka på någon av rubrikerna överst på sidan, till exempel så kan du filtrera deltagare efter distans.

Lopp

I den här sektionen hittar du alla dina lopp eller evenemang, inte bara i år utan även för tidigare evenemang. Genom att klicka på ett tävlingsnamn kommer du till huvudsidan för detta evenemang.

Om du har gamla evenemang i vårt system, låt dem stanna där och ta inte bort dem. De innehåller värdefull information, så istället kan du välja att se till att registreringen är stängd, och om du vill så kan du även avpublicera den från vår sida. Här kan du läsa hur du redigerar och uppdaterar evenemang.

Rabattkoder

I den här sektionen hittar du alla dina olika rabattkoder, inte bara de nuvarande giltiga koderna utan även tidigare koder. Det är också här som du skapar nya rabattkoder. För att skapa en rabattkod måste ditt lopp/evenemang vara godkänt av RaceID och publicerad online, sen gör du såhär:

1. Klicka på "+ Rabattkod" i högra hörnet
  2. Fyll i den obligatoriska informationen:
    - Namn på rabattkod
    - Beskrivning
    - Rabattkod
    - Lopp
    - Distans
    - Typ av rabatt
    - Typ av kupong
  3. Spara

I det högra hörnet hittar du dessa knappar:

Du kan ladda ned information om dina rabattkoder genom att klicka på nedladdningspilarna. För mer information och en videoguide, se hit.

System users

I den här sektionen hittar du alla systemanvändare du har anslutna till ditt konto. Både arrangörer och tidtagarassistenter dyker upp här. Här är det också möjligt att filtrera de olika sektionerna så att du kan söka efter mer specifik information.

Racers

I den här sektionen hittar du alla dina deltagare, för alla dina olika evenemang. Om du vill filtrera bland dina deltagare kan du klicka på vilken rubrik som helst i toppen av listan. Till exempel så kan du filtrera efter ett specifikt lopp eller distans. Du kan även hitta specifika deltagare genom att söka efter e-post, förnamn, efternamn, och mer!